Nieuwsbrief november 2020

Wat is er toch veel gebeurd sinds de laatste nieuwsbrief van mei. Veel wisselingen in het bestuur en promotors
(zie verderop in deze nieuwsbrief), winkel beperkt open door Corona, vergaderingen die niet door konden gaan of met veel minder mensen en op grote afstand, ontmoetingen met bestuur van Kolewa en Casey van ’t Hart van Sjaki-Tari-Us. “Oef!”
Een compliment voor alle medewerkers die het zo keurig voor elkaar hebben, zowel medewerkers kringloop, project-managers, promotors en ja, ook de bestuursleden. We blijven ons inzetten voor onze arme medemens in Indonesië, die het zoveel zwaarder hebben dan wij hier in Nederland.
Wanneer jullie deze brief lezen, is het jaar bijna voorbij. Daarom voor nu alvast: Natal yang diberkati dan Tahun baru yang bahagia

Verder in deze nieuwsbrief

  • Bericht van Bouke Baron
  • Angel, Bagas en Manda (adoptiekinderen)
  • Even voorstellen (Roel Vriesema)
  • Covid-support