Toekomst voor een kind

Met een kleine maandelijkse bijdrage geeft u een kind

de mogelijkheid om onderwijs te volgen.

Stichting Pikulan heeft op deze wijze vele kinderen geholpen.

Voor € 16,- per maand kan een kind onder de 12 jaar onderwijs volgen en blijft er ook nog geld over dat ten goede komt aan het gezin.

Boven de 12 jaar komen de kosten voor een opleiding op € 20,– per kind per maand. Een kind wordt tot ongeveer 19 jaar door het adoptieprogramma gesteund.

De lokale projectmanager van het Indonesische project stort het geld dat overblijft op een spaarbankboekje van het kind, zodat men hier later gebruik van kan maken.

Doet u ook mee?

Bel of mail ons en wij zorgen dat met uw bijdrage een kind naar school kan.

Deze kinderen willen graag naar school

Dhimas

Dhimas

Dhimas is geboren op 11 oktober 2005. Hij wil graag door u worden geholpen. Zijn vader en moeder hebben een baan, maar het inkomen is zo weinig dat ook hier hulp geboden is. Wie wil dit gezin helpen?

Reno

Reno

 Reno is geboren op 3 juli 2011. Hij woont met vader en moeder in een zeer eenvoudig huis met weinig huishoudelijke hulpmiddelen. Vader is werknemer in een workshop zonder vast inkomen. Moeder zorgt voor zijn zuster en doet verder de huishouding. Wie helpt Reno en zijn familie aan betere leefomstandigheden?

imanuel

Imanuel

 Imanuel is geboren op 17 februari 2005. Hij zit in de zesde klas van de lagere school (groep 8). Hij zoekt een familie die hem financieel wil steunen, zodat hij naar school kan. Wie wil dit gezin helpen?

Contact met uw adoptiekind

Een paar keer per jaar sturen de adoptiekinderen u een brief. Veelal rond de feestdagen.

De brieven worden voor Stichting Pikulan vertaald, zodat u hun verhalen kunt lezen. Wij zijn zeer blij dat Nettie Ramos en Ds. S. Rudia deze brieven voor ons willen vertalen.

Ook is het soms mogelijk iets extras te doen voor uw adoptiekind in de vorm van een financiële bijdrage en bijvoorbeeld een leuke kaart. De promotor van het project houdt u daarvan op de hoogte.

brief kind indonesie