Toekomst voor een kind

Met een kleine maandelijkse bijdrage geeft u een kind

de mogelijkheid om onderwijs te volgen.

Stichting Pikulan heeft op deze wijze vele kinderen geholpen.

Voor € 16,- per maand kan een kind onder de 12 jaar onderwijs volgen en blijft er ook nog geld over dat ten goede komt aan het gezin.

Boven de 12 jaar komen de kosten voor een opleiding op € 20,– per kind per maand. Een kind wordt tot ongeveer 19 jaar door het adoptieprogramma gesteund.

De lokale projectmanager van het Indonesische project stort het geld dat overblijft op een spaarbankboekje van het kind, zodat men hier later gebruik van kan maken.

Doet u ook mee?

Bel of mail ons en wij zorgen dat met uw bijdrage een kind naar school kan.

Deze kinderen willen graag naar school

Felik-02-154-20220721

Felik

Felik (volledige naam is Feliks Chrystan Wibisono) is 11 jaar. Felik gaat naar de Christelijke lagere school in Klampok, op midden Java. Hij heeft nog een jonger broertje Adriel van 8 jaar. Vader Arif en moeder Endarti hebben, zoals zovelen in Indonesië, moeite om iedere maand de eindjes weer aan elkaar te knopen. Door de financiële adoptie van Felik kunnen zijn ouders zijn schoolgeld in ieder geval betalen.

Wilt u Felik financieel steunen?

Foto adoptiekind website

Clara

Dit is Clara met haar vader. Clara is 8 jaar oud en woont in Sulawesi, net buiten het lepradorp.

Haar moeder is niet meer in beeld en Clara wordt door haar oma opgevoed.

Ze hebben financiële hulp nodig voor de school van Clara.

Leonidas-p-2009

Leonidas

Dit is Leonidas, hij is 11 jaar en zit op de lagere school.

Hij heeft nog een jonger broertje en zijn vader probeert om kip-producten op de markt te verkopen, maar dat ligt nu ook al een tijd stil dus bijna geen inkomen. Toen de verkoop nog redelijk was verdiende hij €17,- per week. Een vast huis hebben ze niet ze moeten ieder jaar weer afwachten waar ze dan weer komen te wonen. Wie zou hem en daarmee ook zijn ouders willen helpen.

Contact met uw adoptiekind

Een paar keer per jaar sturen de adoptiekinderen u een brief. Veelal rond de feestdagen.

De brieven worden voor Stichting Pikulan vertaald, zodat u hun verhalen kunt lezen. Wij zijn zeer blij dat Nettie Ramos deze brieven voor ons wil vertalen.

Ook is het soms mogelijk iets extras te doen voor uw adoptiekind in de vorm van een financiële bijdrage en bijvoorbeeld een leuke kaart. De promotor van het project houdt u daarvan op de hoogte.

brief kind indonesie