Toekomst voor een kind

Met een kleine maandelijkse bijdrage geeft u een kind

de mogelijkheid om onderwijs te volgen.

Stichting Pikulan heeft op deze wijze vele kinderen geholpen.

Voor € 16,- per maand kan een kind onder de 12 jaar onderwijs volgen en blijft er ook nog geld over dat ten goede komt aan het gezin.

Boven de 12 jaar komen de kosten voor een opleiding op € 20,– per kind per maand. Een kind wordt tot ongeveer 19 jaar door het adoptieprogramma gesteund.

De lokale projectmanager van het Indonesische project stort het geld dat overblijft op een spaarbankboekje van het kind, zodat men hier later gebruik van kan maken.

Doet u ook mee?

Bel of mail ons en wij zorgen dat met uw bijdrage een kind naar school kan.

Deze kinderen willen graag naar school

Ade-Batu

Muhammad (roepnaam Ade)

Deze jongen Muhammad roepnaam Ade is geboren op 19 december 2007. Maar graag zouden wij zien of er nog iemand is die hem wil ondersteunen tot hij rond zijn 18 jaar zijn diploma behaalt.

Nu in deze tijd is er voor zijn vader ook geen geld te verdienen als taxi chauffeur op een bromfiets. En in Indonesië betekent dat voor zulke ouders geen werk geen eten. Ze krijgen vrijwel geen uitkering zoals wij hier.

Reno

Reno

 Reno is geboren op 3 juli 2011. Hij woont met vader en moeder in een zeer eenvoudig huis met weinig huishoudelijke hulpmiddelen. Vader is werknemer in een workshop zonder vast inkomen. Moeder zorgt voor zijn zuster en doet verder de huishouding. Wie helpt Reno en zijn familie aan betere leefomstandigheden?

Junior Galang 2008

Junior Galang

Junior Galang is geboren op 25 juli 2008 Wie zou hem willen helpen om zijn diploma te halen. De ouders zijn gescheiden en de moeder moet voor de huishouding zorgen. Momenteel al bijna een jaar lukt dit niet meer, want ze was groente verkoopster op de markt. Dit leverde een paar centen op maar nu zijn die door de corona ook nog weg gevallen.

Contact met uw adoptiekind

Een paar keer per jaar sturen de adoptiekinderen u een brief. Veelal rond de feestdagen.

De brieven worden voor Stichting Pikulan vertaald, zodat u hun verhalen kunt lezen. Wij zijn zeer blij dat Nettie Ramos deze brieven voor ons wil vertalen.

Ook is het soms mogelijk iets extras te doen voor uw adoptiekind in de vorm van een financiële bijdrage en bijvoorbeeld een leuke kaart. De promotor van het project houdt u daarvan op de hoogte.

brief kind indonesie