Toekomst voor een kind

Met een kleine maandelijkse bijdrage geeft u een kind

de mogelijkheid om onderwijs te volgen.

Stichting Pikulan heeft op deze wijze vele kinderen geholpen.

Voor € 16,- per maand kan een kind onder de 12 jaar onderwijs volgen en blijft er ook nog geld over dat ten goede komt aan het gezin.

Boven de 12 jaar komen de kosten voor een opleiding op € 20,– per kind per maand. Een kind wordt tot ongeveer 19 jaar door het adoptieprogramma gesteund.

De lokale projectmanager van het Indonesische project stort het geld dat overblijft op een spaarbankboekje van het kind, zodat men hier later gebruik van kan maken.

Doet u ook mee?

Bel of mail ons en wij zorgen dat met uw bijdrage een kind naar school kan.

Deze kinderen willen graag naar school

Rafael-2014

Rafael

Wie zou Rafael willen ondersteunen? Hij is geboren 3 april 2014 en is nu net 7 jaar geworden. Zijn moeder werkt niet en zijn vader werkt bij een glas winkel en het loon is € 62,50 per maand. Er komen nog 2 kinderen boven hem. Dan is het hard werken om iedere maand weer rond te komen.

Julmi-portret-20210418

Julmi

 

Dit is Julmi, ze woont samen met haar ouders en broertje vlakbij het lepradorp op sulawesi.

Julmi is bijna 7 jaar. Het gezin is arm, vader verdiend rond de 30 euro per maand.  Wie wil Julmi helpen met het betalen van het schoolgeld? 

 

Leonidas-p-2009

Leonidas

Dit is Leonidas, hij is 11 jaar en zit op de lagere school.

Hij heeft nog een jonger broertje en zijn vader probeert om kip-producten op de markt te verkopen, maar dat ligt nu ook al een tijd stil dus bijna geen inkomen. Toen de verkoop nog redelijk was verdiende hij €17,- per week. Een vast huis hebben ze niet ze moeten ieder jaar weer afwachten waar ze dan weer komen te wonen. Wie zou hem en daarmee ook zijn ouders willen helpen.

Contact met uw adoptiekind

Een paar keer per jaar sturen de adoptiekinderen u een brief. Veelal rond de feestdagen.

De brieven worden voor Stichting Pikulan vertaald, zodat u hun verhalen kunt lezen. Wij zijn zeer blij dat Nettie Ramos deze brieven voor ons wil vertalen.

Ook is het soms mogelijk iets extras te doen voor uw adoptiekind in de vorm van een financiële bijdrage en bijvoorbeeld een leuke kaart. De promotor van het project houdt u daarvan op de hoogte.

brief kind indonesie