Toekomst voor een kind

Met een kleine maandelijkse bijdrage geeft u een kind

de mogelijkheid om onderwijs te volgen.

Stichting Pikulan heeft op deze wijze vele kinderen geholpen.

Voor € 16,- per maand kan een kind onder de 12 jaar onderwijs volgen en blijft er ook nog geld over dat ten goede komt aan het gezin.

Boven de 12 jaar komen de kosten voor een opleiding op € 20,– per kind per maand. Een kind wordt tot ongeveer 19 jaar door het adoptieprogramma gesteund.

De lokale projectmanager van het Indonesische project stort het geld dat overblijft op een spaarbankboekje van het kind, zodat men hier later gebruik van kan maken.

Doet u ook mee?

Bel of mail ons en wij zorgen dat met uw bijdrage een kind naar school kan.

Deze kinderen willen graag naar school

Zefanya-Yuki-Batu-2020

Zefanya Yuki

Dit is Zefanya Yuki, geboren op 21-03-2009. Voor haar zoeken wij adoptieouders. Ze werd in Indonesië ook financieel ondersteund door adoptie ouders, maar die moesten door de coronacrisis afhaken. Nu zit ze tijdelijk in een B-poule (van de stichting in Batu) waardoor de ondersteuning eerst gegarandeerd is. Maar bij haar thuis is het ook heftig, haar moeder wordt behandeld voor kanker en krijgt chemo therapie. De vader verkoopt koffie langs de weg en verdient daar gemiddeld € 13,00 per week mee. Helaas loopt ook dit momenteel niet door de corona crisis. Wie wil haar en daardoor ook dit gezin helpen?

Reno

Reno

 Reno is geboren op 3 juli 2011. Hij woont met vader en moeder in een zeer eenvoudig huis met weinig huishoudelijke hulpmiddelen. Vader is werknemer in een workshop zonder vast inkomen. Moeder zorgt voor zijn zuster en doet verder de huishouding. Wie helpt Reno en zijn familie aan betere leefomstandigheden?

Kezia-Alexandria-Batu-2020

Kezia Alexandria

Kezia Alexandria is geboren op 2 juli 2013. De ouders zijn gescheiden. De moeder heeft in de kampong een klein winkeltje waar ze probeert wat dagelijkse boodschappen te verkopen. De verkoop loopt niet erg goed waardoor men van de inkomsten bijna niet kan leven. Vandaar dat wij voor Kazia adoptieouders zoeken. Zodat de schoolgang gegarandeerd blijft. 

Contact met uw adoptiekind

Een paar keer per jaar sturen de adoptiekinderen u een brief. Veelal rond de feestdagen.

De brieven worden voor Stichting Pikulan vertaald, zodat u hun verhalen kunt lezen. Wij zijn zeer blij dat Nettie Ramos en Ds. S. Rudia deze brieven voor ons willen vertalen.

Ook is het soms mogelijk iets extras te doen voor uw adoptiekind in de vorm van een financiële bijdrage en bijvoorbeeld een leuke kaart. De promotor van het project houdt u daarvan op de hoogte.

brief kind indonesie