Presentatie Baturetno in Oosterkerk Haarlem

Kerst-Baturetno

Op 27 september een afsluitende presentatie gegeven in de Oosterkerk in Haarlem. De gemeente leden van de Oosterkerk hebben het project Baturetno de afgelopen 3 jaar met allerlei activiteiten gesteund. Al deze acties hebben een prachtig bedrag opgebracht, hierdoor kon zuster Genoveva extra acties doen zoals het verstrekken van voedsel hulp, medicijnen, periodiek medische controle enz.

Presentatie-Oosterkerk-Haarlem-2019

Presentatie-Oosterkerk-Haarlem-2019

Kerst-Baturetno

Kerst-Baturetno

 

Het project Baturetno heeft vorig jaar ook een ambulance in gebruik kunnen nemen door een onverwachte bijdrage van de gezamenlijke Hervormde Kerken in Haarlem. Op deze bijeenkomst welke zeer druk werd bezocht, alles nog eens de revue laten passeren.

Vrijwilligers hadden een voortreffelijke Indonesische maaltijd gemaakt welke bijzonder in de smaak viel. Ook een ingelijste persoonlijke bedankbrief van zuster Genoveva overhandigd, in brief werd een bekend Indonesisch lied aangehaald, welke door een aanwezige mevrouw uit Indonesië afkomstig spontaan werd gezongen. Namens Stichting Pikulan als blijvende herinnering een kleine betjak (fietstaxi) als souvenir geschonken. De mensen in Baturetno willen de gemeente van de Oosterkerk heel erg bedanken voor de geboden hulp in de laatste 3 jaar.

Promotor Harry Folkerts