Batu viert kerst

Kerst-Batu-2019

Kasih sejati of in het Nederlands "Echte Liefde". Dit was het thema voor de kerstviering in Batu, dat is gevierd in het weekend van 7 en 8 december 2019. (zie onderstaande foto's)

Mevr-Theedens-80

Mevr. Theedens

Mevrouw Theedens op de dag voor haar verjaardag. Ze is op maandag, 9 december 2019, 80 jaar geworden. Wilt u haar per mail nog een felicitatie brengen dat kan via fmth_batu@yahoo.com Denk om het streepje tussen h_b deze moet onder op de lijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Door dat ook dit jaar weer veel geld door de kringloopwinkel bij elkaar is gebracht. Is er ook naar Batu een extra gift gegaan. Hiervoor is etenswaar gekocht en hebben de ouders van de adoptiekinderen een kerstpakket mogen ontvangen. Ook de kinderen hebben een paar nieuwe schoenen als cadeau ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

Hartelijke groeten,

Elzerd en Grietje Zijlstra, promotors Batu