Nieuwsbrief november 2015

sponsoring stiching kasihi

Van de voorzitter...

Dit wordt de laatste nieuwsbrief van 2015, een heel bijzonder jaar voor Pikulan. Elk jaar is op zich al bijzonder, maar het afgelopen jaar is er echt veel gebeurd.

Schreef ik in de nieuwsbrief van mei uitvoerig over de a.s. verhuizing van de kringloopwinkel naar de Dellen 20, op dit moment zitten we er al weer een half jaar tot volle tevredenheid van de medewerkers, promotors en bestuur. Het is een prachtige locatie met veel meer ruimte waar de goederen veel beter kunnen worden gepresenteerd. En niet te vergeten: het is er veel drukker. De verkopen zijn perfect.

Alle reden tot grote dankbaarheid. We zijn blij dat het zo is verlopen.

Door de toegenomen drukte in de nieuwe winkel, moesten er diverse nieuwe medewerkers bijkomen. Dit is gelukt en we zijn heel blij met al deze hulp. Door ouderdom, ziekte en verhuizing zijn er nogal wat  veranderingen gekomen. Als je dan zo nadenkt over wat de  ringloopwinkel zoal betekent voor alle medewerkers van de  kringloopwinkel (65 totaal) voor promotors en bestuur,
dan word je even stil en dankbaar.

Maar het allerbelangrijkste is wel wat we met de geweldige opbrengst kunnen doen in de projecten in Indonesië. Wat wij hier bijna normaal vinden, betekent voor onze medemens in Indonesië heel veel. Ook de 360 kinderen die veelal door families uit Nederland worden geholpen.

U leest verderop in deze brief over Judith, eens adoptie kind en nu lerares Engels op de universiteit met een goede baan.

 

Verder o.a. in deze nieuwsbrief:

  • Project Tanjung-Priok in de achterbuurt van Jakarta
  • Voormalig adoptiekind naar Nederland
  • Sponsorouders gezocht in Semarang