Basisschool Surhuisterveen helpt lagere school in Baturetno

In de aula van de CBS "De Bernebrege" in Surhuisterveen heeft de promotor Harry Folkerts van het project in Baturetno een kleine tentoonstelling ingericht. Naast een fotocollage van de lagere school Kanisius Jamprit ziet u o.a. de betjak (Indonesische fietstaxi) staan en de Pikul (een Indonesische draagstok en tevens naamgever van de stichting Pikulan).

De christelijke basisschool de bernebrege heeft vorig jaar via de zendingsbusjes de lagere school Kanisius Jamprit in Baturetno op midden Java gesteund. Ook dit jaar zal de opbrengst van de zendingsbusjes voor deze lagere school in Indonesië bestemd zijn.

Omdat vanwege corona vorig schooljaar geen activiteiten op de bernebrege konden plaatsvinden, gaat Harry dit schooljaar aandacht aan het project in Indonesië besteden.

Deze kleine tentoonstelling is daar alvast een eerste aanzet voor.

SD-Kanisius-Jamprit-13-2021
SD-Kanisius-Jamprit-09-2021