Grote brand verwoest woning gezin op Sulawesi

Bericht van uit Batulelling Sulawesi.

Van Maria (voormalig adoptie kind) en nu project manager voor de Stichting Pikulan in Batulelling kreeg de Stichting Pikulan de volgende vraag voorgelegd.

In het naburige dorpje Sa’dan Ulusalu, Salu Gusi is een grote brand geweest, en hierdoor is één grote familie van 13 personen dakloos geworden. Deze familie woont nu onder een groot zeil en wanden van pellets welke op de zijkant zijn gezet. Deze familie is dubbel hard getroffen, geen huis en het Corona virus. Dit betekent daar geen werk, geen inkomen.

Woningbrand-Sulawesi-1-2020
Woningbrand-Sulawesi-2-2020
Woningbrand-Sulawesi-3-2020

Mede door een onverwachtse donatie is het voor Pikulan nu mogelijk om deze mensen weer een goed onderdak te bieden. Maria zal daar voor Pikulan nu de coördinatie verzorgen om een nieuw huis voor deze mensen te bouwen. Stichting Pikulan is dankbaar om dit voor onze medemens in Sa’dan Ulusalu, Salu Gusi te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de promotor van Batulelling;

Bertine van Vliet, Burmanialân 24, 9243 KK Bakkeveen.

Tel: 06-17163647 of Mail: hoibertine@hotmail.com