Diploma-uitreiking Diakonos

De jaarlijkse diploma of bul-uitreiking heeft plaatsgevonden op 21 oktober 2020. Vanwege de corona-maatregelen in aangepaste en sobere vorm.

De 7 studenten die tijdens deze uitreiking zijn afgestudeerd en door Pikulan zijn ondersteund hebben enkele korte video-berichten gestuurd, waarin zij Pikulan (en andere giftgevers via Pikulan) bedanken voor de hulp tijdens hun studie aan STT Diakonos.

Daarnaast enkele foto's van de uitreikingsplechtigheid (en opbouw).

Diakonos-uitreiking-20201020-01
Diakonos-uitreiking-20201020-03
Diakonos-uitreiking-20201020-02

De 7 ondersteunde en afgestudeerde studenten zijn, waarvan 1 niet aanwezig:

Liza Astuti Letde (Nias - Theologie, Cum Laude), Rempri Yanto Ndruru (Nias), Lambertus Kay Tulang (Alor - Theologie), Ernawati Malese (Alor), Mina Wori Hana (Sumba), Yelfin Liandra Sanaunu (Alor - Theologie) en Engge Simei Lalur Mele (Molukken - Theologie - niet aanwezig op foto en video).