Voortgang schilderijenverkoop voor Batu

De promotors Elzerd en Grietje Zijlstra uit Damwald van het project Batu, van de Stichting Pikulan, mochten een aantal schilderijen in ontvangst nemen.

Een bevriend kunstenares van beide promotors heeft een aantal schilderijen van haar collectie geschonken aan de Stichting Pikulan uit Surhuisterveen.

En dan met name voor het project in Batu op Oost Java waar Elzerd en Grietje de promotors van zijn. De opbrengst van de schilderijen  gaat naar de armste gezinnen van dat project. Mede door de corona crisis zijn veel ouders van de kinderen werkeloos geworden. En dat betekent geen brood op de plank.

De schilderijen zullen eerst via verschillende media te koop worden aangeboden en daarna,  als er nog schilderijen over zijn zullen deze in de kringloopwinkel te koop worden aangeboden.

Maar mocht u nu al belangstelling hebben dan kunt u dit kenbaar maken aan het secretariaat van de stichting Pikulan. Graag via de e-mail:  secretariaat@pikulan.nl

Met bovenstaande tekst zijn wij met de verkoop van onze schilderijen begonnen.

Wij zijn nu 2 maand verder en er zijn al een aantal verkocht. Dit heeft tot nu toe €375,00 opgeleverd voor de allerarmsten in het project Batu. Dit geld is door onze penningmeester inmiddels overgemaakt om de mensen daar te helpen.

Wie heeft nog belangstelling van schilderijen die nu nog bijgevoegd zijn. U bepaalt zelf de prijs . U helpt er weer mensen mee, die zich dagelijks niet meer van eten en drinken kunnen voorzien.

 

Nieuwe lijst schilderijen

 

 

De promotors van het project in Batu,

Elzerd en Grietje Zijlstra