Uitdelen corona-voedselpakketten project Batu

uitdelen corona voedselpakket

Maandag 27 juli mochten de medewerkers van het project in Batu, weer voedsel pakketten uitdelen. Aan de ouders of verzorgers van de  kinderen die in het project zitten. Er zijn een aantal foto’s bijgevoegd waarop de gehele gang van zaken is te zien.  De afgelopen week hebben wij een gesprekje gevoerd met mevrouw Theedens, zij vertelde dat de situatie daar in hun omgeving nog steeds verslechterd.

 

De kinderen mogen nog steeds niet naar school bijv.  Steeds meer ouders vragen om meer hulp omdat ze geen inkomsten meer hebben doordat ze nu in deze tijd hun werk zijn kwijt geraakt. Ook kunt u zien dat de kinderen een handtekening moesten zetten. Dit is voor het geld wat ze kregen om een uniform te kopen. De kinderen lopen in Indonesië nog steeds in uniformen, maar velen zijn te klein of kapot. Ouders kunnen geen nieuw uniform betalen, vooral niet in deze tijd. Daarom steunt de stichting Pikulan  met een bijdrage  zodat de ouders kunnen overgaan tot aankoop van een uniform.

uitdelen corona voedselpakket

uitdelen corona voedselpakket