Activiteiten studenten STT Diakonos tijdens corona-periode

Ook in Indonesië zijn de scholen geruime tijd helemaal gesloten geweest. De meeste studenten van de theologische hogeschool STT Diakonos zitten op de afgesloten campus en ver van huis. (Inmiddels zijn de scholen in Indonesië ook weer voorzichtig aan het opstarten).

De docenten en andere stafmedewerkers hebben zo goed mogelijk geprobeerd om de studie door te laten gaan. Door middelen van het maken en beschikbaar stellen van lesmateriaal via het internet en/of via usb-sticks.

Ook is gezorgd voor extra activiteiten, zoals het maken van mondkapjes, tasjes voor de bijbel (uit oude kledingstukken) en het sprokkelen van hout. Gelukkig beschikt Diakonos over een grote tuin. De producten hieruit leveren een belangrijke en tevens noodzakelijke bijdrage aan het dagelijkse eten van de studenten op de campus. In deze corona-periode zorgt de tuin ook nog eens voor zinvolle activiteit en voldoende lichaamsbeweging in de buitenlucht.

Een kleine selectie van foto's met diverse activiteiten, van april tot en met juni, die de studenten tijdens de schoolsluiting vanwege de corona hebben uitgevoerd.

Diakonos-corona-activiteit-2020-3
Diakonos-corona-activiteit-2020-4
Diakonos-corona-activiteit-2020-10
Diakonos-corona-activiteit-2020-9
Diakonos-corona-activiteit-2020-1
Diakonos-corona-activiteit-2020-2
Diakonos-corona-activiteit-2020-5
Diakonos-corona-activiteit-2020-6
Diakonos-corona-activiteit-2020-6
Diakonos-corona-activiteit-2020-11
Diakonos-corona-activiteit-2020-7
Diakonos-corona-activiteit-2020-8