Inwijding Rully in Batu

Inwijding van Aprinus Rulianus Benedictus Taraú, roepnaam Rully (roepnaam). Hij wordt hier ingewijd door de rector dhr. Nathan Masela  die  ook voorzitter is van ons project in Batu, “Titian Bangun Diri’’

Inwijding Rully

Rully heeft zijn theologische opleiding afgerond, en gaat nu in het bestuur van Batu aan het werk. Zijn taak zal vooral gericht zijn op het geven van christelijk onderwijs aan de kinderen en de ouders ervan. Hij volgt Franky op die dit werk jaren voor de stichting heeft gedaan en nu als predikant in Indonesië aan het werk is.

Op de onderstaande foto ziet u Rully samen met dhr. Enos, de penningmeester van de stichting. Rully tijdens zijn opleiding enige jaren stage gelopen in ons project. Hierdoor is hij al van vele ins en outs op de hoogte.

Rully en dhr. Enos

We heten Rully van harte welkom binnen onze club. Succes Rully van uit Fryslan.

De promotors Elzerd en Grietje