Nieuwsbrief mei 2018

dansen indonesie

Vanuit het bestuur...

Zoals u gewend bent van ons, houden wij u met deze nieuwsbrief van mei 2018 graag op de hoogte van wat er zoal rond Pikulan gebeurt en hoe het in Indonesië gaat. Dit jaar staat weer in het teken van de komende reis. In september hopen we met 19 mensen weer af te reizen naar de projecten in Indonesië. Net als twee jaar geleden gaan we weer 4 weken met elkaar optrekken. Eigenlijk is het heel bijzonder dat er steeds weer mensen geïnteresseerd zijn in wat Pikulan doet in Indonesië. Ook is het heel speciaal dat er mensen voor de tweede en derde keer meegaan. Als bestuur zijn we daar erg blij mee en dankbaar voor.

Vanuit het bestuur gaan er dit keer 6 mensen mee. Ook dat is uitzonderlijk, meestal zijn het er 2 of 3. Als alles volgens plan verloopt, gaan we alle projecten bezoeken. Wanneer u interesse heeft, kunt u alles volgen via deze website - www.pikulan.nl -. Ook hopen we projecten van Sjaki-Tari-Us, Kolewa Foundation, Kasih Bunda, St. Kasihi en de familie Sukmawati in Magelang te bezoeken.

Dit zijn de 5 organisaties waar we de afgelopen jaren contacten mee onderhouden.

Verder onder andere in deze nieuwsbrief:

  • Nieuwe bus kringloopwinkel
  • Kerstperikelen
  • Kasih Bunda