Opnieuw voetbaltenues voor Semarang

Sorteren en inpakken van de voetbal tenues, trainingspakken en sporttassen van Jong Harkema voor verzending naar kansarme kinderen in Semarang (Indonesië) welke daar door Ronald Lepez uitgedeeld gaan worden.

Zoals eerder al voetbalspullen door Surhuisterveen beschikbaar zijn gesteld, is het nu de beurt aan Harkema. Jong Harkema heeft voor kansarme kinderen in Semarang diverse artikelen beschikbaar gesteld. Deze spullen zijn erg welkom voor de vele kinderen op de voetbalschool 'Terang Bangsa' van Ronald Lepez. Zie voor verder informatie hierover op de website van hun stichting Awas Kaki: awaskaki.com

Ook nu is het sorteren, verpakken en het verzenden van de voetbalartikelen van Jong Harkema naar Indonesië mede tot stand gekomen met medewerking van de Stichting Pikulan.