Opbrengst van actie Kindcentrum De Wel Broeksterwâld goed besteed bij ons project in Batu!

Aurelia

Ik ben blij dat ik door middel van deze brief kennis met u kan maken. Mijn naam is Aurelia Salsabila en ik zit nu in de 4de klas van de lagere school. Mijn vader heet Ari Utomo. Hij werkt in Malang als koerier van een wasserij. Mijn moeder heet Anggraini Mustika, zij is huisvrouw.

Ik heb een zusje en een broertje. In 2021 zijn ze allebei op dezelfde dag overleden. Nu blijf ik alleen met vader en moeder.

Bedankt voor uw goedheid om mijn schoolkosten te steunen, adoptie ouders. Moge God U zegenen adoptieouders.

Groeten,

Aurelia Salsabila

Na een droevige periode is de moeder van Aurelia in verwachting en inmiddels heeft Aurelia een broertje gekregen. Mevrouw Theedens (projectleider in Batu) schrijft het volgende: ‘ik stuur jullie een brief over de geboorte van de baby en een paar foto’s. De baby, een zoon, is eind mei geboren. De moeder was 24 mei in het ziekenhuis opgenomen, na de geboorte heeft de familie ons pas bericht gegeven'.

Bij de actie die wij mochten houden in de school van Broeksterwoude (Kindcentrum De Wel) werd afgesproken dat er behalve geld voor de bibliotheek, ook wat geld zou gaan naar de eerste baby die in ons project geboren zou worden. Mevrouw Theedens schrijft verder: ‘Wij hebben voor de baby een draagband gekocht en geld gegeven voor de ziekenhuiskosten. De baby is een broertje van Aurelia Salsabila (07277). Hierbij een paar foto’s van moeder, zus en baby. Wij hebben haar in totaal een bedrag van €25,- gegeven’.

Moeder met dochter Aurelia en haar zoontje
Afbeelding3