STT Diakonos krijgt logeergebouw

De theologische hogeschool STT Diakonos, één van de projecten van Pikulan op Java, heeft van mevrouw Helen Irawati een flinke donatie ontvangen. Mevrouw Irawati heeft een bevriende architect uit Purwokerto opdracht gegeven om een gasten- c.q. logeerverblijf (guest house) te bouwen.

Hieronder ziet u enkele foto's van de eerste steenlegging (Pelatakan Batu Pertama). Symbolisch zijn er enkele funderingstenen geplaatst. Als alles volgens plan verloopt dan hoopt mevrouw Irawati het Guest House in januari 2023 feestelijk te kunnen openen.

Hopelijk kunnen in de nabije toekomst dan enkele bezoekers vanuit Pikulan, tijdens het bezoeken van dit project, hier op de campus overnachten.

 

Diakonos-Guesthouse-1e-steenlegging-2022
Diakonos-Guesthouse-1e-steenlegging-2022-2
Diakonos-Guesthouse-1e-steenlegging-2022-3