Nieuwsbrief mei 2022

Ondanks dat de corona besmettingen nu gelukkig minder worden, hebben de mensen in Indonesië nog steeds moeite om financieel rond te komen. Wij zijn als bestuur dan ook erg blij dat u ons geldelijk blijft steunen, want onze steun is helaas nog steeds hard nodig.

Omdat wij nog maar beperkt naar Indonesië kunnen reizen zijn we blij dat Ismi (onze contactpersoon in Indonesië) de taak op zich heeft genomen om meer contact met de projectmanagers te onderhouden. In het afgelopen halfjaar is er weer veel gebeurd in onze projecten. Dit kunt u lezen in deze nieuwsbrief.

Verder in deze nieuwsbrief

  • Opnieuw een eigen inkomen?
  • De promotor vertelt: De Ferbining (de verbinding)....
  • Zuster Genoveva vertrekt, zuster Pauline komt
  • Wie wil een van deze kinderen sponsoren?