Kaarten sturen naar Indonesië kan weer!

Het afgelopen jaar kregen wij te maken met hele traag werkende posterijen in Indonesië. Post was maanden onderweg, de kerstkaarten waren 6 tot 8 maanden onderweg. Maar nu blijkt alles weer beter te gaan,

Bijgevoegd het filmpje en een paar foto’s van Alberto Carmello.

Alberto was 16 okt jl. jarig  en wordt ondersteund door de kinderkerk van Surhuizum. De kinderen van de kinderkerk hebben hem een verjaardagskaart gestuurd. Deze kaart is op 10 okt 2021 gepost, en afgelopen vrijdag kregen wij van uit ons project in Batu een filmpje en enige foto’s toegestuurd, waarop Alberto staat. Hij bedankt de kinderen van de kinderkerk in Surhuizum.

Daarom dacht ik, nu kunt u,  uw adoptiekind weer een brief of kaart sturen de posterijen werken daar bijna weer normaal. U kunt contact opnemen met uw eigen promotor over welk adres u moet gebruiken en dan hoop ik dat veel kinderen in de moeilijke tijd daar binnenkort een fijne kaart uit Nederland mogen ontvangen.

De promotor van Batu.

Alberto-Carmello-1-2021
Alberto-Carmello-2-2021