Nieuwsbrief mei 2020

Deze nieuwsbrief verschijnt op een moment dat de wereld in de greep is van het corona virus. Iets wat niemand van ons ooit heeft meegemaakt. We moeten zoveel mogelijk thuis blijven. Als het kan thuiswerken, niet bij elkaar op bezoek, verzorgingshuizen zijn gesloten voor bezoek, geen kerkdiensten. En dan valt het in Friesland tot op heden mee met het aantal besmettingen indien we dat met het zuiden en westen vergelijken.

Als we het vergelijken met onze broeders en zusters in Indonesië, dan kunnen we alleen maar stil worden. Hier hebben we een uitstekende gezondheidszorg voor iedereen. Wij worden van alle kanten geholpen, maar als we de grote steden in Indonesië bekijken, daar is van alles erg weinig of niets. We hopen en bidden dat alle mensen die door het virus worden getroffen de kracht en de sterkte hebben om dit te overwinnen. Een ieder die er in Indonesië of in Nederland mee te maken heeft of krijgt wens ik heel veel sterkte toe en Gods nabijheid. Wij zijn allen in zijn hand.

Verder in deze nieuwsbrief

  • Project Semarang
  • Projectmanager Batulelling vertelt
  • Het wel en wee van de kringloopwinkel
  • Scholen in Indonesië