Leerlingen Sumar in actie!

De leerlingen van de basisschool "It Bynt" hebben naast flessen verzamelen nog vele andere activiteiten voor het project in Batu uitgevoerd. Zoals u op de foto's kunt zien hebben ze met elkaar auto's en fietsen gewassen, koekjes gebakken en met de becak gefietst.

Met al deze verschillende activiteiten hebben ze het schitterende bedrag van 600 euro verdiend voor het project van Pikulan in Batu. Batu ligt op het oostelijke deel van het eiland Java. Iedereen, maar met name de leerlingen, die hieraan mee hebben gewerkt, heel hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Met dit bedrag kan het project in Batu veel goede dingen doen voor de adoptiekinderen ter plaatse. Daarover later meer....

Foto's aangeleverd door de fam. Zijlstra, de promotors van dit project.

 

Becak rijden 2019

Becak vervoer 2019

 

Autowassen Sumar 2019

Sumar autowassen 2019

 

Sumar autowassen 2019

Fiets poetsen Sumar 2019

 

Autowassen Sumar 2019

Sumar koekjesbakken 2019

 

 

Sumar koekjesbakken 2019

 

Sumar koekjesbakken 2019